Ο γηραιότερος πορνοστάρ του κόσμου αποκάλυψε το μυστικό του για ακούραστη σεξουαλική ορμή

Ο γηραιότερος πορνοστάρ του κόσμου αποκάλυψε το μυστικό του για ακούραστη σεξουαλική ορμή

Έχει ονομαστεί «ο γηραιότερος πορνοστάρ του κόσμου» και τώρα, ο Shigeo Tokuda, αποφάσισε να αποκαλύψει το μυστικό της ακούραστης σεξουαλικής του ορμής, η οποία και τον έκανε τόσο επιτυχημένο στο επάγγελμά του. Και αυτό δεν είναι άλλο από μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη.

Ο Tokuda, ο οποίος είναι 82 ετών και ζει στο Τόκιο, μπήκε στον κόσμο της βιομηχανίας του σεξ το 2004, στα 70 του χρόνια δηλαδή, πρωταγωνιστώντας σε μια σειρά ακατάλληλων ταινιών που έφεραν το χαρακτηρισμό «για ηλικιωμένους».

Ο ίδιος λέει πως το βασικό μυστικό της αντοχής του, είναι τα αυγά. Μιλώντας στη βρετανική Sun για το θέμα, είπε: «Ο κόσμος με ρωτά συνεχώς για το πώς έχω τέτοια επιμονή, αλλά δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Ωστόσο, προσπαθώ να ζω σωστά κάθε μέρα. Αν μιλάμε για πράγματα που σου δίνουν αντοχή, τρώω αυγά καθημερινά. Λατρεύω ένα πιάτο ρύζι με ένα ωμό αυγό στην κορυφή του».

Πριν ασχοληθεί με τις «ταινίες ενηλίκων», ο Shigeo έφτιαχνε μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών και στην πορεία ασχολήθηκε με την τουριστική βιομηχανία. Το 1974 είδε την πρώτη του ταινία πορνό, ενώ βρισκόταν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Σύντομα άρχισε να ερευνά τη βιομηχανία του πορνό και τώρα γυρίζει μέχρι και 60 ταινίες το χρόνο.

Ο Shigeo είπε επίσης πως, όταν εργάζεται, δεν παραλείπει ποτέ να κάνει κοπλιμέντα στις συμπρωταγωνίστριές του για τα σώματά τους:

«Λένε ότι η σεξουαλική ορμή ελαττώνεται όταν γερνάς. Αλλά πιστεύω πως αυτό γίνεται όταν αρχίζεις να δίνεις λιγότερη προσοχή στα πράγματα, και δεν εννοώ μόνο τις γυναίκες. Έχουμε λίγο χρόνο να μιλήσουμε πριν ξεκινήσει κάθε γύρισμα, και τότε λέω σε κάθε ηθοποιό ποιο σημείο του σώματός της βρίσκω όμορφο. Σε ποιον δεν αρέσει να ακούει κάτι τέτοιο; Και εκτός αυτού, είναι ο καλύτερος τρόπος για να χτίσεις μια επικοινωνία. Έχοντας την επιθυμία να την παρατηρώ, βοηθά στο να ενδιαφερθώ γι' αυτήν, το οποίο με τη σειρά του οδηγεί σε σκέψεις για το σώμα της και για το πώς θα ήταν να κάνω σεξ μαζί της».

Άντρες, μπορείτε να μάθετε 1-2 πράγματα από τον 82χρονο Tokuda.