mporis-tzonson

″Έχω βαρεθεί το Covid, το θέλω εκτός πρωτοσέλιδων”, είπε ο κ. Τζόνσον, σύμφωνα με τον πρώην σύμβουλό του, Ντάνιελ Κάμινγκς.
Ο πρώην πρωθυπουργός θα παρουσιάσει μια σειρά στο GB News «που θα δείχνει τη δύναμη της Βρετανίας σε όλο τον κόσμο».
Μόλις 7 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ του πρώην πρωθυπουργού με την Τερέσα Μέι να ρίχνει τη χαριστική βολή.
Με τον ίδιο να κατηγορεί την επιτροπή ότι θέλει «να καταφέρει την τελευταία μαχαιριά μιας πολιτικής δολοφονίας» - Τα κύρια σημεία του πορίσματος.
Ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος παραιτήθηκε από πρωθυπουργός τον περασμένο Ιούλιο μετά από μια σειρά σκανδάλων, ανακοίνωσε ότι παραδίδει την έδρα του ως βουλευτής.
Δηλώνει «σαστισμένος και αποτροπιασμένος» αφού έλαβε μια επιστολή από την επιτροπή, η οποία διερευνά εάν είπε ψέματα στους Βρετανούς βουλευτές που ερευνούν το σκάνδαλο «Partygate».
Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας επί της ουσίας παλεύει για την πολιτική του επιβίωση καθώς κλήθηκε για απολογία σε βουλευτική επιτροπή την Τετάρτη.
Ο πρώην πρωθυπουργός έδωσε στη δημοσιότητα τον φάκελο των επιχειρημάτων του.
Ο Γερμανός καγκελάριος κάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο να αποσυρθεί από την Ουκρανία και να συμφωνήσει σε ειρηνευτικές συνομιλίες.
H Mάρτιν Κρόξολ κατηγορήθηκε για μεροληψία αφού ρώτησε on air αν «επιτρέπεται να είναι τόσο χαρούμενη» μετά την ανακοίνωση του πρώην πρωθυπουργού.